top of page
indoor-portrait-pretty-young-female-with-blond-short-hair-sitting-table-having-breakfast-w

Karriär

Vi på Amzello gillar kundfokus, flexibilitet och att lära oss nya saker tillsammans! Vi är övertygade om att nöjda medarbetare skapar ännu nöjdare kunder, därför värdesätter vi trendord som remote first och frihet under ansvar på riktigt. Vårt team finns utspritt från norr till söder och vi jobbar med många internationella samarbetspartners. Vi tror starkt på att du vet var du jobbar bäst, oavsett om det är hemma, i fjällen eller på ett co-working space så löser vi det ihop. 

För att trivas hos oss krävs det att du är bekväm med att jobba på engelska, tycker det är skoj att ta dig an nya utmaningar och är duktig på att driva saker framåt tillsammans med ett gäng smarta kollegor. Vi är en av de allra första renodlade svenska byråerna fokuserade på försäljning på Amazon, vilket betyder att vi ständigt utmanar och utvecklar vår verksamhet tillsammans. 

Visst låter det som att du vill hänga med oss och hjälpa svenska och internationella e-handlare att lyckas på Amazon? Kolla igenom våra lediga jobb nedan och om inget passar, släng iväg en spontanansökan! Vi letar ständigt efter nya talanger.

Du hittar lediga lediga tjänster nedan, men om ingen av tjänsterna passar dig är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan till hello@amzello.se.

Lediga tjänster

Amazon Ads Specialist

Vi söker en dataälskande och kreativ annonseringsansvarig för att leda vårt team. Som Amazon Ads Specialist kommer du att ansvara för att leda kampanjer för våra kunder, grotta ned dig i data, utveckla strategier för marknadsföring från data och arbeta nära vårt kreativa team för att skapa engagerande och effektiva annonser.

Dina uppgifter kommer att inkludera:

  • Ledning av teamet för att planera, genomföra och optimera annonseringskampanjer

  • Utveckling av innovativa strategier för marknadsföring som utnyttjar den senaste tekniken och trenderna inom Amazon Ads

  • Skapande av engagerande och effektiva annonser som ökar kundernas varumärkesmedvetenhet och förbättrar deras försäljning

  • Analysering av resultat och data för att optimera annonsering och göra justeringar baserat på resultat

  • Analysera data från Amazon Ads och Brand Analytics

Vi söker en kandidat med:

  • Erfarenhet av att leda annonseringskampanjer och hantera team inom marknadsföring, tidigare erfarenhet av Amazon Ads är starkt meriterande

  • Kreativt tänkande och förmåga att tänka utanför boxen för att skapa engagerande annonser

  • Erfarenhet av att använda och förstå data för att optimera kampanjer och förbättra resultat

  • Starka kommunikationsfärdigheter och förmåga att arbeta i team

  • Kännedom om marknadsföringskanaler som sociala medier, programmatisk annonsering och sökmotoroptimering

Har du ingen erfarenhet av Amazon idag men tycker att Amazon är det mest spännande som hänt svensk e-handel det senaste decenniet? Hör av dig ändå, vi tror starkt på att driv och passion går före erfarenhet. Alla kan lära sig allt, bara man vill. 

Vill du skicka ett CV? Gör det. Vill du hellre skicka en länk till din LinkedIn? Gör det. Vill du skicka en hel hög med länkar till tidigare uppdrag? Gör det (men markera gärna topp 3 ☺️). Kortfattat, sök jobbet på ett sätt som passar dig! Kontaktinfon hittar du nedan, vi ser fram emot att höra från dig!

hello@amzello.com

anton.sawstrom@amzello.com

bottom of page