top of page

Kundcase

Alon Avnon2.jpg
"Alltid fokuserade på vår framgång"
+4

nya marknader

"Vi har jobbat med Amzello under en längre tid och vi är mer än nöjda med resultatet. De har hjälpt oss att lansera våra produkter på Amazon i Tyskland, Storbritannien, Frankrike och USA. Vi har stort förtroende för Amzello och deras kunskap och de utbildar även två av våra anställda så att vi själva kan sköta vår försäljning på Amazon i framtiden.
 

Deras tjänst är bred och inkluderar allt du behöver för att sälja på Amazon och de ger oss även råd om andra marknadsförings- och försäljningskanaler. Vi tycker verkligen om att jobba med Amzello och de är alltid fokuserade på vår framgång i allt de gör."

- Alon Avnon, VD, RTM Industries SAS

Jo-GerardJo-Gerard.jpg
"Utbildning i världsklass!"
+3

nya kompetenser

"Tack vare Amzellos coachning i försäljning på Amazon, Amazon Ads och global tillväxt, har jag inte bara utvecklat viktiga nya kunskaper, utan även lyft vårt företag till en global spelare!"

- Jo-Gerard Re'em, E-commerce manager, RTM Industries SAS

AndersFransson.jpg
"Våra varmaste rekommendationer"
#1

bästsäljare

"Utan Amzello hade vi aldrig klarat av att få igång våra affärer på Amazon. Nu är vi #1 på alla våra viktigaste sökord och får kontinuerlig hjälp och professionellt stöd av Amzello att förvalta vår Amazon-affär. Våra varmaste rekommendationer till Anton, Lotta, Anna, Jonas och alla andra fantastiska Amazoner på Amzello!"

- Anders Fransson, Delägare, Foci

När vi började fundera på att sälja på Amazon letade vi efter ett företag med Amazonkompetens. Med lite tur, faktiskt fick vi kontakt med Anton på Amzello och tillsammans skapade vi ett Amazon-projekt. I dag är försäljningen igång på flera av Amazons marknadsplatser och fler är planerade. Att sälja på Amazon kan vara en resa och många gånger måste man ta snabba beslut. Genom att vi på Adunica har fasta kontakter på Amzello, vilka är väl insatta i Adunicas verksamhet och mål så klarar vi på ett effektivt sätt att handskas med olika problemställningar. En annan styrka som vi upplever att Amzello har är ett brett kontaktnät med underleverantörer, vilka vi köpt många tjänster av och är mycket nöjda med. Avslutningsvis värdesätter vi att Amzello har ett flexibelt förhållningssätt till hur vi, Adunica vill arbeta ihop. Det gör att vår verksamhet alltid kommer i fokus och för oss är det, det enda som räknas.

CLAES THULIN

VD / ADUNICA

oticurant logo

När LINUM anlitade Amzello under våren 2022, hade vi som bolag och varumärke, redan kommit en god bit på väg gällande våra affärer på Amazon. Sedan 2018 hade vi framgångsrikt etablerat och drivit upp utvalda marknader, men upplevde att behovet av ett strategiskt och operativt stöd blev allt mer påtagligt. Som ett litet tillväxtbolag, ville vi säkerställa löpande kampanjdrift externt. Beslutet att lägga ut uppgiften på Amzello, har bland annat skapat bättre förutsättningar för oss vid arbetstoppar, sjukdom, semestrar och dylikt, då kampanjerna alltid går som avsett. Amzello har också varit en mycket god rådgivande part i arbetet med att återetablera LINUM via Amazon på den engelska marknaden efter Brexit. Deras höga kunskap, kompetens internt och genomarbetade material, bidrog till att vi kunde lansera korrekt och inom deadline.

CHARLOTTA DAHLQVIST

COO / LINUM

Linum Logo

Med Amzello får du den bästa Amazon-strategin oavsett var du befinner dig. Jag gjorde många misstag när jag började på Amazon, men efter att ha utbildat mig och samarbetat med Amzello är jag redo för framgång. Deras expertis och erfarenhet har gett mig insikter och mod att växa. Rekommenderar dem starkt till alla e-handelsföretag som vill förbättra sin Amazon-närvaro. Ta steget mot framgång med Amzello!

Tina Olofsson

VD / Grace of Sweden

grace of sweden logotyp
bottom of page