top of page
  • Skribentens bildLotta Zachrisson

AI optimering av Amazon annonser

– Linum ökar försäljningen med 50%


Amzello, en av de ledande svenska Amazonbyråerna, använder AI för att optimera sina kunders Amazon annonser. De använder AI-verktyg för att automatiskt ställa in optimala bud, hitta rätt sökord och spara tid. Tack vare detta når svenska företag kunder över hela världen på ett helt nytt sätt.


Porträtt av Charlotta Dahlqvist och Anton Säwström
Charlotta Dahlqvist, COO, Linum och Anton Säwström, VD, Amzello

Amzello, känd för sin specialistkunskap inom e-handel och Amazons marknadsplatser över hela världen, har nyligen fått uppmärksamhet för sin AI-baserade annonsstrategi. Byrån förstår komplexiteten i Amazon's plattform och använder AI för att navigera genom denna med precision, vilket ger deras kunder en fördel. 


En av dessa kunder, det svenska varumärket Linum, har redan sett resultat. Linum har ökat sin försäljning med imponerande femtio procent 2023 jämfört med 2022 och Amzellos AI strategi har varit en del i denna framgång. Detta framsteg markerar inte bara en betydande milstolpe för Linum utan också för AI-teknikens potential inom e-handel.


Vår vision är att kombinera det bästa av mänsklig insikt och AI:s precision för att skapa resultat för våra kunder. Linums framgångar är ett tydligt bevis på att denna strategi inte bara är framtiden utan redan här

säger Anton Säwström, VD, Amzello.

Med stöd och hjälp från Amzello, kommer vår affär på Amazon framåt. Vi använder oss både av Amzello som bollplank, men nyttjar även styrkorna från deras AI-strategi

säger Charlotta Dahlqvist, COO, Linum.


AI-driven optimering av Amazon annonser representerar en ny era för digital marknadsföring. Till skillnad från traditionella metoder erbjuder AI en dynamisk och adaptiv strategi, kapabel att analysera stora datamängder och optimera kampanjer i realtid. Detta leder till ökad effektivitet, minskade kostnader och framförallt bättre ROI för företag.


Medan AI öppnar för otaliga möjligheter, betonar Amzello vikten av en balanserad strategi. Varje kampanj är unik och förtjänar en skräddarsydd kombination av mänsklig kreativitet och AI:s analytiska styrka. Det är i denna skärningspunkt Amzello och deras kunder, såsom Linum, finner sin största framgång.


För mer information 

Anton Säwström, VD, Amzello 

070-309 23 31 

Charlotta Dahlqvist, COO, Linum 

08-450 15 00 


Om Amzello 

Amzello är en ledande svensk Amazonbyrå som specialiserar sig på att hjälpa företag att maximera sin närvaro och försäljning på Amazon. Med en djup förståelse för e-handel och en pionjär inom AI-baserad annonsstrategi, stöder Amzello sina kunder genom hela resan - från strategisk planering till genomförande och analys. 


Om Linum 

Linum är ett svenskt varumärke känt för sin högkvalitativa design och hållbara produkter. Genom att samarbeta med Amzello har Linum inte bara stärkt sin online-närvaro utan också sett en signifikant försäljningsökning, vilket bekräftar företagets position som en ledare inom sitt segment.

コメント


bottom of page