top of page
  • Skribentens bildLotta Zachrisson

Sälja på Amazon - Både möjligheter och utmaningar


När jag tog mina första steg på Amazon år 2016 gjorde jag alla möjliga misstag. Det var först efter att jag deltog i en kurs hos Almi som jag insåg mina misstag och bestämde mig för att göra det på rätt sätt. Efter en intensiv 3-månadersutbildning och två års förberedelser är jag nu redo för en omstart på Amazon. Mitt sortiment består av unika anpassningsbara produkter, vilket krävde en smart lösning för att skapa en attraktiv och begriplig köpupplevelse för mina kunder. Därför vände jag mig till Amzello för att bygga upp mina produktsidor på rätt sätt. Med deras expertis och djupa erfarenhet av Amazon erbjöd de inte bara teknisk support utan även ovärderliga insikter och modet att ta mig vidare. Jag är övertygad om att mitt beslut att samarbeta med Amzello kommer att vara en oerhört lönsam investering, både på kort och lång sikt. Genom att ta hjälp av deras tjänster har jag fått möjligheten att snabbt ta mig framåt och få ut maximalt av min närvaro på Amazon. Dessutom vet jag att detta samarbete kommer att erbjuda en framgångsrik Amazon-resa under många år framöver! Jag vill starkt rekommendera Amzello till alla e-handelsföretag som vill förbättra sin Amazon-strategi, oavsett vilken fas de befinner sig i. Med deras hjälp kan du vara säker på att dina produkter når sin fulla potential och din försäljning når nya höjder på världens största e-handelsplattform.


Tina Olofsson

VD, Grace of Sweden

Grace of Sweden logotypKomentáře


bottom of page